Sherbime dhe menaxhim per CallCenter


Stafi yne ka nje pervoje 5 vjecare ne  ndertimin  dhe ne meaxhim e CallCenter,dhe eksperienca jone na ka bere qe te ofrojme sherbime te tilla si:

-Sherbime te CRM te personalizuar ose sisteme te tilla si Vicidial,Goautodial,Elastisk,FreePBX etj.
Ne kemi nje staf programuesish qe programojne CRM te personalizuar per Callcenterin tuaj duke e personalizuar ate sipas deshires tuaj,ju mjafton te na shprehni idete tuaja ne i zhvillojme ato.

Tech-Team ofron konfigurime te serverave dhe me sisteme te tjera si Vicidial,Goautodial,etj qe jane te bazuar ne Linux.Ne japim suport per CallCentera 24/7 dhe menaxhojme sistemet ne cdo moment dhe per cfare ju keni nevoje mjafton qe ju te na e besoni kompanine tuaj dhe ne do jemi aty ne cdo momente ne distance apo fizikisht suporti sdo ju mungoje ne asnje moment.

-Gjithshtu ne marim persiper dhe suportin e kompjuterave te kompanise tuaj
-Nje tjeter sherbim i rendesishem eshte dhe menaxhimi dhe konfigurimi i Routerave dhe Switchave qe ne bejme per ju te cdo lloji si psh: Cisco,Mikrotik,HP,Dell etj