Sherbime per Networking dhe Server


 

Stafi yne ofron sherbime per kompanine tuaj per mirmbajten e serverave te kompjuterave te zyres tuaj apo te cdo paisje rrjeti si routera switcha etj.

Kompania jone ju vjen ne ndihme per ndertimin e serverave Windows dhe Linux dhe mirmbajtjen e tyre ne cdo momente 24 ore ne dite qe do te thote nese ju nuk keni nje staf IT ne kompanine tuaj atehere ne marim persiper ta mirmbajme kompanine tuaj persa i perket serverave dhe cdo paisje te zyres tuaj qe i perket sektorit te IT.

Hosting
Nje datacenter ku sherbimet tuaja do te jene gjithmone ne pune.Nje ambjent I projektuar vetem per serverat. Me sherbimin “Hosting” ne ju heqim shpenzimet e te blerit te paisjeve dhe/ose licensave per serverat tuaj. Gjithashtu mirembajtja do te kryhet nga stafi I jone.
Tech-Team nuk ndalet vetem ne konfigurimet ne serverat tuaj, por nese ju nuk keni nje staf IT qe te manaxhoje serverat atehere ne mund te ndihmojme edhe me support ne baze te nje pagese mujore. Suporti mund te jete “on-site” dhe/ose “ remote support”.

Ne perdorim nje strategji te thjeshte qe e kemi titulluar “Taxi IT”qe nenkupton faktin qe ne ju gjendemi prane kompanise tuaj ne cdo momente qe ju keni nevoje per ne per cdo problem qe mund te ndodhe dhe qofte nje kompjuter zyre nje printer nje router swtich etj. ky sherbim ofrohet ne remote ose direkt ne zyrat tuaja 24 ne 24.

Ne perdorim dhe serbimin e remote asistance per serverat dhe per kompjuterat e zyres tuaj dhe ky lloj serbimi zhvillohet nga stafi yne direkt nga zyrat tona qe jane ne dispozicionin tuaj 24 ore ne dite.

Gjithnje e me shume sot kompanite po I japin perparesi informatizimit dhe strukturimit sa me te mire te saj. Nje kompani sot ka prezencen e saj ne internet nepermjet faqes zyrtare online, kane posten e tyre elektronike te personalizuar. Per mbarevajtjen sa me te mire te punonjesve te tyre sot kompani te medha kane nje sector te vecante per mirembajtjen e paisjeve (kompjuter, server etj)dhe programeve. Kompani te vogla qe kane nje buxhet me te vogel dhe nje numer te vogel punonjesish akoma nuk kane nje sector te vecante per keto lloj sherbimesh.