Programim Web dhe Desktop


Tech-Team.AL ofron shërbime në fushë e teknologjisë së informacionit.

1367807260_507702910_1-Web-developer-needed-Jawahar-nagar

Nese jeni ne kerkim te nje website per vete apo per biznesin tuaj. Cfaredo kerkese qe te keni rreth faqeve web ne jemi ketu per tju mbeshtetur.Ne krijojme faqe Web-i profesionale për një gamë të gjerë sherbimesh, per biznese nga me te ndryshmet duke filluar nga bizneset e vogela, te mesme dhe te medha.
A e dini që për shumicën e bizneseve është më përfitues një faqe interneti se sa një zyrë? Pavarësisht produkteve apo shërbimeve cilësore ofron kompania apo institucioni juaj, nëse nuk gjendesh në web atëherë ti nuk ekziston në sytë e atyre që kërkojnë online ato produkte apo shërbime.Vlera që ka një faqe interneti nuk ka më nevojë të reklamohet, sepse zotërimi i një webfaqe është bërë normë për cdo biznes. Website juaj është fytyra dhe kartvizita e biznesit tuaj online. Në shumicën e rasteve paratë e marketingut investohen më mirë në web.Ja pse partneriteti me një staf profesionist dhe web programues me eksperiencë është bërë domosdoshmëri në botën e sotme. Stafi ynë profesionist eshte i përbërë me webdesigner dhe web programues cilësorë është trajnuar të krijojë një webfaqe me dizajn bashkëkohor dhe web programim sipas standarteve më të fundit teknologjike.Tech-Team.AL ofron:
Dizenjim dhe zhvillim te faqes sipas cdo kerkese te klientit
icons-390
Marketing online
Nepermjet marketingut online faqa juaj do te kete mundesi te paguhet per cdo klikim nga google adsense.

web-developer-marketing-strategies-create-ebook
Sistem CMS
Zhvillim dhe mirmbajtje te faqes tuaj nepermjet sistemit CMS
php_web_developer_delhi_india

Programime Aplikacionesh
Gjithashtu ne ofrojme programim per aplikacione nga me te ndryshme si:programe per bare,restorante dhe cdo program qe ju mund te keni nevoje.

400_F_27058017_QgcDlTfUHz1ZJ4XJBYFqQqmmVCGCBXZS

 

Ne ndertojme Website me cilesine dhe me cmimet me te mira te tregut

Mos harro nese gjeni me lire na njoftoni ne do tju ndertojme faqen tuaj falas

contact_us_banner